N

Uw fietsspecialist

N

Gratis leenfiets

N

Alles voor uw (nieuwe) fiets

N

Gratis haal & breng service

Uw specialist in elektrische fietsen in Heelsum

Frank’s Fietsenwinkel is uw specialist op het gebied van elektrische fietsen. Het aanbod elektrische fietsen is heel breed en daardoor zijn de fietsen populair onder diverse gebruikers. Een elektrische fiets kan worden gebruikt voor woon-werkverkeer, vakantie, dagjes uit, maar wordt ook steeds populairder onder kinderen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor elektrische mountainbikes.

Welke elektrische fiets is geschikt voor u?

Welke elektrische fiets voor u geschikt is, is volledig afhankelijk van de manier waarop u de fiets gaat gebruiken. Wanneer u graag dagen eropuit gaat met uw elektrische fiets adviseren we een fiets met een sterke motor en een grote actieradius, waardoor uw batterij lang mee gaat. Op die manier kunt u uw e-bike gebruiken in heuvelachtig gebied, met of zonder bepakking en op een sportieve, maar comfortabele manier.

Elektrische fietsen voor jong en oud

Wie een elektrische fiets wil aanschaffen voor woon-werkverkeer heeft een fiets nodig met een goede bagagedrager, een sterke accu met een standaard actieradius voor relatief kortere trajecten. Maar ook aan de jeugd is gedacht. Elektrische fietsen voor jongeren zijn er van onder andere Cortina, Giant en Hercules in een sportieve variant of met een handig en hip rekje voorop. Verder vindt u in ons aanbod fietsen met elektrische ondersteuning en elektrische bakfietsen, die kunnen worden gebruikt om boodschappen (of kinderen) in te vervoeren, maar ook worden ingezet door timmerbedrijven, fietskoeriers of tijdens evenementen.

Meer informatie over de elektrische fietsen van Frank’s Fietsenwinkel

Wilt u meer weten over de elektrische fietsen in het aanbod van Frank’s Fietsenwinkel? Kom dan eens langs in onze speciaalzaak of neem contact met ons op via 0317-312426. We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en samen te ontdekken welke e-bike bij u past.