N

Uw fietsspecialist

N

Gratis leenfiets

N

Alles voor uw (nieuwe) fiets

N

Gratis haal & breng service

Een nieuwe fiets van Frank’s Fietsenwinkel met uw fietsplan

Maakt uw werkgever gebruik van een fietsplan? Dan kunt u bij Frank’s Fietsenwinkel terecht voor uw nieuwe fiets. Diverse merken uit ons aanbod komen voor uw fietsplan in aanmerking. Bovendien is het mogelijk een fietsplan voor u op maat te maken; bespreek bijvoorbeeld de mogelijkheden voor het inruilen van uw huidige fiets of de aanschaf van aanvullende accessoires.

Kiest u voor een gewone fiets of een elektrische fiets?

Met het fietsplan van uw werkgever kunt u bij Frank’s Fietsenwinkel een elektrische fiets of een gewone fiets aanschaffen. Het maakt bovendien niet uit bij welk bedrijf u werkzaam bent; u kunt met fietsplannen uit heel Nederland bij ons terecht.

De mogelijkheden voor een fietsplan voor uw bedrijf

Wilt u als bedrijf de mogelijkheden bespreken voor een fietsplan voor uw medewerkers? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor een fietsplan voor uw bedrijf, wellicht met leuke extra’s voor uw personeel.

Kom bij ons langs om uw fietsplan te bespreken

Frank’s Fietsenwinkel is vijf dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met vrijdag staan we tot 18.00 uur voor uw klaar, op zaterdag kunt u tot 17.00 uur bij ons terecht. Loop gerust eens bij ons binnen om de mogelijkheden voor de aanschaf van een nieuwe fiets met uw fietsplan te bespreken.