N

Uw fietsspecialist

N

Gratis leenfiets

N

Alles voor uw (nieuwe) fiets

N

Gratis haal & breng service

Alle grote kinderfietsmerken bij Frank’s Fietsenwinkel

Als u weleens op pad bent geweest voor een nieuwe fiets voor uw kind kent u het ‘probleem’ vast wel: u let op het model van de kinderfiets en de praktische voordelen, maar uw kind wordt alleen maar enthousiast van die hippe print of dat leuke mandje voorop. Gelukkig kunt u bij Frank’s Fietsenwinkel kiezen uit vrijwel alle grote kinderfietsmerken.

Kinderfietsen van 12, 14, 16, 18, 20 en 24 inch

Het assortiment is enorm en bestaat uit kinderfietsen voor jongens en meisjes in allerlei motieven, met en zonder mandjes, maar ook sportieve fietsen voor kinderen. We snappen namelijk heel goed dat stoere jongens op zondag graag met hun vader mee gaan fietsen. Voor hen hebben we kleine mountainbikes, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, van 16, 20 en 24 inch. Onze reguliere kinderfietsen zijn verkrijgbaar in 12, 14, 16, 18, 20 en 24 inch.

Veiligheid staat voorop

Bij Frank’s Fietsenwinkel denken we graag mee over het hippe uiterlijk van de kinderfiets, maar veiligheid staat voorop. Samen bepalen we de juiste maat voor uw kind en we zorgen ervoor dat uw zoon of dochter veilig kan deelnemen aan het verkeer. Daarom zijn ook helmen en handschoenen onderdeel van het assortiment. En natuurlijk mogen de accessoires, zoals vlaggen, bellen, manden en bloemen niet ontbreken.

Welke kinderfiets past bij uw kind?

Bent u benieuwd naar ons assortiment kinderfietsen? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Heelsum. Ons aanbod bestaat uit kinderfietsen van 12, 14, 16, 18, 20 en 24 inch. Zo hebben we altijd een kinderfiets die bij de lengte en leeftijd van uw zoon of dochter past. Graag tot ziens bij Frank’s Fietsenwinkel!