N

Uw fietsspecialist

N

Gratis leenfiets

N

Alles voor uw (nieuwe) fiets

N

Gratis haal & breng service

Van bakfiets tot omafiets; u vindt ze bij Frank’s Fietsenwinkel in Heelsum

Bij Frank’s Fietsenwinkel vindt iedereen een fiets die bij hem of haar past. Of u nu op zoek bent naar een omafiets, een herenfiets, elektrische fiets of sportieve fiets; wij geven u advies over een passend model. Frank’s Fietsenwinkel is al jarenlang een fenomeen in de omgeving van Heelsum en voorziet u van passend advies over de fietsen in het aanbod.

Leverancier van alle grote fietsenmerken

Het assortiment van onze fietsenspeciaalzaak bestaat onder andere uit de merken Giant, Hercules, Vello de Ville, Cortina, Alpina, Vogue en Altec. Van deze merken leveren we damesfietsen, herenfietsen en kinderfietsen in diverse modellen en afmetingen. Van bakfiets tot transportfiets: u vindt ze bij Frank’s Fietsenwinkel, leverancier van alle grote fietsenmerken.

Aangepaste en speciale fietsen van Van Raam

Daarnaast zijn we leverancier van Van Raam, een leverancier van aangepaste en speciale fietsen. Deze fietsen worden speciaal ontwikkeld voor mensen die door een lichamelijke beperking niet (meer) op een gewone fiets kunnen fietsen. Zo kunnen we driewielfietsen leveren, maar ook balansfietsen of fietsen waar een rolstoel in kan worden geplaatst.

Haal- en brengservice voor pech onderweg

Heeft u onderweg pech met uw fiets? Neem dan contact op met onze haal- en brengservice. Wij halen u en uw fiets op locatie op of nemen een leenfiets mee, zodat u uw weg snel weer kunt vervolgen. Meer weten over de haal- en brengservice van Frank’s Fietsenwinkel of over de fietsen in ons aanbod? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.