N

Uw fietsspecialist

N

Gratis leenfiets

N

Alles voor uw (nieuwe) fiets

N

Gratis haal & breng service

Uw fiets op afspraak laten repareren in de werkplaats van Frank’s Fietsenwinkel

In de werkplaats van Frank’s Fietsenwinkel doen we iedere dag onze uiterste best om uw fiets te repareren en rijklaar te maken. Uw fiets wordt op afspraak gerepareerd en staat vervolgens binnen één werkdag weer voor u klaar. Als u een afspraak heeft gemaakt voor een reparatie wordt uw fiets dezelfde dag nog gerepareerd. Voor kleine spoedgevallen werken we met stop en go: een snelle reparatie kan namelijk vaak wel even tussendoor.

Leenfiets meenemen

Als uw fiets een grotere reparatie of onderhoudsbeurt moet ondergaan, krijgt u van ons een leenfiets mee voor de tijd dat uw eigen fiets in onze werkplaats staat. Kies zelf of u tijdelijk een elektrische fiets of een normale fiets van ons leent.

Grote en kleine reparaties

In onze werkplaats voeren we vrijwel alle soorten reparaties aan fietsonderdelen uit, zowel groot als klein. Kleine reparaties zijn bijvoorbeeld het vervangen van een band, standaard of remkabel. Deze reparaties worden vaak dezelfde dag nog voor u uitgevoerd. Dit geldt ook voor het monteren van accessoires of het geven van uitleg over deze onderdelen. Voorbeelden van grote reparaties zijn groot onderhoud, het schoonmaken van de fiets of een grote servicebeurt.

Frank’s Fietsenwinkel is een E-Bike service center

U kunt bij ons ook terecht voor groot onderhoud aan fietsonderdelen van racefietsen en mountainbikes, zoals het vervangen van kettingen en tandwielen, en service of onderhoud aan de voorvork. Frank’s Fietsenwinkel is bovendien een Bosch Service Center, wat inhoudt dat we alle benodigde service kunnen verlenen die een elektrische fiets nodig heeft.

Uw fiets laten repareren? Neem contact op

Wilt u uw fiets of fietsonderdelen laten repareren in onze werkplaats? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken, zodat we de reparatie van uw fiets kunnen inplannen. We zijn op dinsdag tot en met vrijdag tot 18.00 uur bereikbaar. Op zaterdag staan we tot 17.00 uur voor u klaar.