N

Uw fietsspecialist

N

Gratis leenfiets

N

Alles voor uw (nieuwe) fiets

N

Gratis haal & breng service

Mountainbike kopen bij Frank’s Fietsenwinkel

Bij Frank’s Fietsenwinkel vindt u een groot assortiment mountainbikes. Giant is ons hoofdmerk, maar daarnaast zijn we leverancier van vrijwel alle grote fietsmerken. Zowel beginners als gevorderde mountainbikers kunnen bij ons terecht om een mountainbike te kopen. Zo kunnen we met een beginnende fietser kijken naar een mountainbike in een lager prijssegment en standaard schakelmateriaal, zodat u eerst kunt ontdekken of een mountainbike wel iets voor u is. Daarnaast geven we u advies over passende kleding en bescherming, zoals een helm, schoenen en handschoenen.

Wensen van een gevorderde mountainbiker

Wanneer u als gevorderde fietser bij ons op bezoek komt om een mountainbike te kopen, heeft u wellicht al een duidelijk beeld van uw wensen voor een nieuwe mountainbike. Maar wie weet kunnen we u nog verrassen. Samen kijken we naar de vering van de fiets, de wielmaat en het materiaal waar de fiets van is gemaakt. Uiteraard kunnen we uw kleding volledig aanpassen op het design van de fiets voor extra comfort en prestatie.

Groot aanbod mountainbike accessoires en onderdelen

Frank’s Fietsenwinkel werkt samen met een van de grootste onderdelen accessoires bedrijven van Europa: BBB. Van deze leverancier vindt u vrijwel het hele assortiment in onze speciaalzaak, waaronder fietscomputers en horloges. Afhankelijk van de omgeving waar u wilt gaan mountainbiken, geven we u advies over de beste fietsuitrusting.

Meer weten over het kopen van een mountainbike?

Heeft u vragen over uw huidige mountainbike of bent u op zoek naar een nieuw exemplaar? Kom dan gerust eens bij ons langs. We maken graag tijd voor u vrij om samen te kijken welke mountainbike bij u past en geschikt is voor de omgeving waar u wilt gaan fietsen. Een kwalitatieve mountainbike koopt u bij Frank’s Fietsenwinkel in Heelsum.