N

Uw fietsspecialist

N

Gratis leenfiets

N

Alles voor uw (nieuwe) fiets

N

Gratis haal & breng service

Fietsverhuur bij Frank’s Fietsenwinkel

Frank’s Fietsenwinkel is gevestigd in Heelsum, een kleinschalig dorp in de Veluwe. De Veluwe is een drukbezochte streek vanwege de prachtige, bosrijke omgeving waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Staat er een fietsvakantie of fietsweekend op de planning? Maak dan gebruik van de fietsverhuur van Frank’s Fietsenwinkel.

Aanbod fietsverhuur bij Frank’s Fietsenwinkel

U kunt bij ons terecht voor het huren van diverse soorten fietsen, waaronder ‘gewone’ stadsfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes en elektrische mountainbikes. Samen kijken we welke tocht u van plan bent te gaan maken en welke fiets hiervoor het meest geschikt is. In de omgeving van Heelsum zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden te vinden, zodat u een paar dagen kunt uittrekken om de omgeving te verkennen. Boek bijvoorbeeld een overnachting in Bilderberg Hotel Klein Zwitserland of Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem.

Meer informatie over fietsverhuur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een fiets van Frank’s Fietsenwinkel? Neem dan gerust van tevoren contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden. Al onze huurfietsen zijn in uitstekende staat en staan voor u klaar om u door de mooie omgeving van Heelsum te vervoeren.